Kultuuriajakirjadel on e-tellijaid mitukümmend

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahvelarvutis Loomingu Raamatukogu.
Tahvelarvutis Loomingu Raamatukogu. Foto: Digira

Sihtasutuse Kultuurileht e-väljaandeid osteti aasta esimeses kvartalis ligi 800, samal ajal tegeletakse vanade numbrite digitaliseerimisega ning tasuta kättessadavaks tegemisega.

Loomingu, Vikerkaare, Akadeemia e-ajakirju on aasta esimese kolme kuuga ostetud 786, e-ajakirjade tellijaid on sihtasutusel 1.aprilli seisuga 56, Loomingu Raamatukogu e-raamatuid on kokku ostetud 379, vahendas ERR Uudised.

Teater.Muusika.Kino iPadi ja Androidi rakendust on kokku laetud 724 tahvelarvutisse, numbreid müüdud kokku 659, rakenduse tellijaid lisandub alates märtsist kümmekond kuus.

ihtasutuse juhatuse esimees Toomas Väljataga kommenteeris, et müük on olnud ootuspärane ja proportsioonis üldise e-raamatute ja ajakirjade müügiga.

«Lähiajal jätkame alustatuga ja lisame jõudu mööda veel ajakirju, näiteks Täheke, samuti tegeleme vanade numbrite digitaliseerimisega ja nende tasuta kättesaadavaks tegemisega Rahvusraamatukogu digitaalarhiivis Digira,» sõnas Väljataga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles