Riik investeerib kultuuri- ja turismiobjektidesse ligi miljard krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu külastajatele suletud Tallinna teletorni vaateplatvorm rekonstrueeritakse
Praegu külastajatele suletud Tallinna teletorni vaateplatvorm rekonstrueeritakse Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Valitsus kiitis täna heaks üleriigilise tähtsusega kultuuri- ja turismiobjektide investeeringute kava, millega antakse seitsme projekti arendamiseks 972,6 miljonit krooni.

Regionaalminister Siim Kiisleri ettepanekul täiendavalt päevakorda lisatud investeeringute kava sai valitsuse heakskiidu.

Kavaga antakse raha seitsmele objektile: meremuuseumi lennusadama, Eesti Rahva Muuseumi ja Kuressaare kindluse arendused, Tallinna Teletorni vaateplatvormi rekonstrueerimine, Kohtla kaevanduspark-muuseumi ja selle puhkeala väljaarendamine, Tehvandi staadioni rekonstrueerimine ning Teaduskeskuse AHHAA uue hoone ehitamine koos püsiekspositsiooni ehitusega.

Meetmele algselt ette nähtud rahalist mahtu 791 miljonit krooni suurendati siseministeeriumi ettepanekul ning kavasse lülitati Kohtla-Nõmme valla, Saaremaa Muuseumi ja Sihtasutuse Tehvandi Spordikeskus projektid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles