Pegasus alustab hooaega uue rentnikuga

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Kunstnik Margus Lokk maalis eile Tartu vaateid reisilaevale Pegasus. Rentnikku vahetanud ja värskenduskuuri läbinud laev teeb homme esimese sõidu, kuhu pääseb küll ainult kutsetega.

Teisipäevast alates väljub laev aga Atlantise eest päevas kolm korda: kell 13, 15 ja 17. Esmaspäev on laevameeskonnal puhkepäev.



Umbes poolteist tundi kestev sõit viib Peipsi suunas Aardlapalu karjäärini. Ülesvoolu ei saa sõita kõrge veeseisu ega ka Laia tänava silla ehituse tõttu.



Pilet maksab 75 krooni, tudengitele 50 ning lastele ja pensionäridele 40. Peredele on soodustused ja odavamad on ka esimese väljumisaja piletid.



Laeva rentinud OÜ Pa­re­max projektijuht Indrek Masing ütles, et laeval pakutakse karastusjooke ja õlut, mai teisest poolest ka kebabit.



Graafikujärgsete väljumiste eel ja järel on võimalik laeva rentida erasõitudeks-pidudeks. Plaanis on ka reisid, mil laeval toimuvad kontserdid.



Masing ütles, et kulunud ilmega laevale tehti põhjalik värskenduskuur, uuendati mööbel ja põrandakate. Lisaks lihtsalt üle värvimisele sai laev ka seinamaalingud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles