Tallinn maksab Vanilla Ninjale kontserdi eest 30 000 krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanilla Ninja
Vanilla Ninja Foto: Laura Kallasvee

Tallinna linna päeval esineb kontserdiga Vanilla Ninja, mille eest linn maksab 30 000 krooni. Bändi liige ja omanikeringi kuuluv Katrin Siska on samal ajal ametis Tallinna linnakantselei referendina.

Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen ütles Postimees.ee'le, et kokkulepe Vanilla Ninja kontserdi toimumise kohta 2009. aasta Tallinna päeval sündis juba möödunud aasta sügisel Tallinna päevadel Moskvas, kus jäi kahjuks ansambli esinemine ära.

«Sel ajal ei olnud ansambli liige Katrin Siska veel linnavalitsuses tööl,» lisas Jäppinen.

Jäppineni sõnul kuulub linnaametnik Katrin Siska küll Vanilla Ninja juhtorganisse, ent tema linnapalgalise töö ametijuhendist tulenevad kohustused ja ülesanded ei ole sellised, mille tõttu laieneksid talle korruptsioonivastasest seadusest tulenevad töökoha- ja tegevuspiirangud.

Nimelt ei osale Siska referendina teistele isikutele kohustuslikke otsuste või toimingute tegemisel, ei osale riigi- või munitsipaalvara erastamise, võõrandamise või kasutusse andmise otsuste tegemisel.

Referent Katrin Siskat ei õnnestunud Postimees.ee'l töötelefonilt tabada hoolimata korduvatest katsetest.

Reedel toimuva ürituste raames toimuv Vanilla Ninja kontsert algab õhtul kell 20 ning kestab üks tund ja 15 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles