Kultuurikatla aias etendub tasuta noortelavastus «13»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikatla Aias tuleb taas lavale noorteetendus "13". Fotodel etenduse proov. Fotol vasakult Jim Ashilevi, Liis Lindmaa, Tõnis Niinemets ja Madis Mäeorg.
Kultuurikatla Aias tuleb taas lavale noorteetendus "13". Fotodel etenduse proov. Fotol vasakult Jim Ashilevi, Liis Lindmaa, Tõnis Niinemets ja Madis Mäeorg. Foto: Andres Haabu

 Von Krahli teatri noortelavastus «13» naaseb alates 29. maist üheteistkümneks õhtuks. Merle Karusoo legendaarsest lavastusest «Olen kolmeteistkümne aastane» inspireeritud tõsielulise komöödia aluseks on tänapäeva Eesti teismeliste lood, lavasajaks Jim Ashilevi.

Etendused algavad kell 18 ning on tasuta, kuid Von Krahli trupp soovitab registreeruda aadressil kersti@vonkrahl.ee

Täna, 29. mail toimub Kultuurikatla Aias tegevusi ka noorematele lastele hooaja esimeses Lustikute töötoas, mille aluseks on üks muinasjutt ning läbi loominguliste ülesannete, mängude, joonistamise, meisterdamise, kehakasutuse, hääle, pillimängu valmib kohtumise lõpuks pisike etendus. Töötoa algus kell 17.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles