Ooperiloosi võitjad on selgunud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CC Plaza kodulehekülg

Tallinncity lugejate seas on rõõmustavalt palju ooperifänne, ooperiloos on selleks korraks lõppenud! Palju õnne Margus Kaljundile, Leila Leebenile, Liisa Rüütelile, Ka Bo Chanile ning Kaido Saarele, kes saavad koos kaaslasega CC Plaza kobarkinno ooperit nautima minna!

Tallinncityle meeldisid kõigi lugejate kirjad, kuid kõige paremini tõi ooperiülekande eelised välja Kaido Saar: «Coca-Cola Plazas ooperi vaatamisel on see eelis, et näeb näitlejaid lähivaates, emotsioone nende näol. Estonias see tagumistest ridadest nii hästi nähtav ei ole.»

Coca-Cola Plaza kobarkinos saab suvel taas Metropolitan Opera ooperiülekandeid kaeda: täna, 26.juunil on kavas Giuseppe Verdi kuulus «Trubaduur».

Lavastaja David McVicar’i sütitav lavastus Verdi intensiivsest draamast esietendus METis 2008-2009 hooajal. Laval on erakordsed lauljad nagu Patricia Racette, Sondra Radvanovsky, Dolora Zajick, Marcelo Álvarez ning Eesti publikule hästi tuttav Dmitri Hvorostovski.

10. juulil etendub kobarkino ekraanil Rossini võlub muinaslugu «Armida», peaosas armastatud sopran Renée Fleming, ning 17. juulil saab kuulata-vaadata Verdi ilmakuulsat «La Traviatat». 24. juulil jõuab ekraanile salvestis Giacomo Puccini ooperist «Turandot», lavastaja Franco Zeffirelli silmapaistev töö on MET repertuaari tõeline meelispala. Ooperiülekannete sari päädib Gioachino Rossini «Sevilla habemeajaja» etendusega 31.juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles