Suvisel merel saab kunsti teha

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Kunstimuuseum

Eesti Kunstimuuseum ja Tallink korraldavad suvel merel põnevaid kunstitöötubasid. Kunstimuuseumi juhendajate käe all on noortel reisijatel võimalus valmistada kas endale või kingituseks kaunis ja omanäoline reisimälestus.

17. juulil Tallinnast väljuval Rootsi kruiisil õpetatakse valmistama dekoratiivset seinale riputatavat kahhelplaadikest, 14. augusti väljumisel meisterdatakse aga prosse ja aardekirste. Oma kätega valmistatud vahva reisimälestuse loomisel on inspiratsiooniks Adamson-Ericu muuseumi ja Kadrioru kunstimuuseumi teosed.

 Eesti Kunstimuuseumi filiaalid pakuvad kunsti avastamiseks ja sellega tegelemiseks mitmeid populaarseks saanud publiku- ja haridusprogramme loengutest ning õpitubadest interaktiivsete tegevuste ja ateljeetundideni. Töötubade merereisile saatmine on aga esmakordne.

 Lisaks kahele kunstitöötubade kruiisile pakub Tallink suvisel hooajal laevas lastele ja noortele eriprogramme. Väiksematele lastele toimub laevadel Kidz Club suveprogramm. Noori ootab laevas oma ala, kus neile pakutakse TEENZ programmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles