Eesti meeldib staaridele, sest siin austatakse privaatsust

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi «Jackass» staar, rulaäss Bam Margera jäi jalgrattasõidul vanalinnas ka Tallinncity kaamerasilma ette.
Filmi «Jackass» staar, rulaäss Bam Margera jäi jalgrattasõidul vanalinnas ka Tallinncity kaamerasilma ette. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Tallinnas juba mitmendat korda puhkav filmi «Jackass» staar, rulaäss Bam Margera jäi jalgrattasõidul vanalinnas ka Tallinncity kaamerasilma ette. Eesti inimestes staaride külaskäigud aga suuremat elevust ei tekita.


Meelelahutusärimehe Peeter Rebase sõnul meeldib staaridele Tallinnas ja üldse Eestis käia just seetõttu, et nagu Põhjamaades ikka austavad siinsed inimesed teiste privaatsust ega kipu tuntud inimesi tänaval või söögikohas tülitama.

Enamjaolt liiguvad aga staarid ka Eesti pealinna tänavatel ringi mütsi ja päikseprillidega, vältimaks asjatut tähelepanu. Rebase sõnul on igaühel oma huvid ning selle lähtuvalt valitakse ka vaatamisväärsused või söögikohad. «Ka Robbie Williamsile oleme tema huvidest lähtuvalt teinud väikese ülevaate, kuhu võiks näiteks sööma minna ja mida teha, kuid tema ja ta pereliikmete privaatsuse huvides me neid kohti ei avalikusta,» mainis Rebane.

Aegade jooksul võõrustajatel tulnud kuulsusi viia ka ootamatutesse paikadesse – näiteks soovis üks tuntud inimene Eestisse tulles külastada mõnd vana nõukogude sõjaväe raketibaasi, teine jälle tahtis oma visiidi ühendada kunstimuuseumi külastusega.

«Turvameetmed on iga staari puhul erinevad, näiteks kui Madonna kuhugi läheb, on ńeed sarnased presidendi visiidiga. Enamus tuntud inimesi eelistab aga vaikselt liikuda, turvatöötajad jäävad samuti märkamatuks,» märkis Rebane.

Nii nagu «Jackass» staar Bam Margera, on ka Briti popgrupp Pet Shop Boys Eesti puhkekohana üles leidnud ning siin mitmel korral käinud. Soome spordikuulsustele meeldib aga Eesti suisa niivõrd, et oma elu on Eestiga sidunud vormeliäss Mika Salo, rallisõitja Ari Vatanen, slaalomisõitja Kalle Palander ning põhjanaabrite kõigi aegade parimaks jalgpalluriks peetav Jari Litmanen.

Üleskutse: hea lugeja, milliseid tuntud inimesi oled Tallinna tänavatel näinud? Vihjed võib jätta kommentaariumisse või saata aadressil toimetus@tallinncity.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles