Loits pakkus vaatemängulise etenduse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Loits 2013 - The greatest hits of Kalevipoeg
Tõrva Loits 2013 - The greatest hits of Kalevipoeg Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäevane Tõrva Loits pakkus publikule vaatemängulise õhtu, kui Tanel Padar & The Sun, Päär Pärenson, 200 koorilauljat ja 300 tantsijat esitasid kontsert-etenduse The Greatest Hits of Kalevipoeg.

Õhtu algas Jaan Tätte ja Udupasuna etteastega, mis järel saigi alguse kontsert-etendus The Greatest Hits of Kalevipoeg.

Etenduse käigus jutustas Päär Pärenson koos koorilauljate, Tanel Padar & The Suni ja tantsijatega Kalevipoja loo. Nii nagu me seda teame, ent peites endas siiski ka viited tänapäevasele Eestimaale.

Põlvamaalt Loitsu vaatama tulnud Kaspar Masen ütles, et temale etendus meeldis. Ta tõi välja, et kuigi vihm oli üpris häiriv, siis koos lavavalgustusega andis hoopis põnevama efekti kui muidu.

Masen ütles, et kuna alguses polnud võimalust end kavaga varustada, siis ei osanud oodata, et pärast kontsert-etendust jätkub Tanel Padar & The Suni kontsert koos Tõrva neidudekooriga.

Samas ei tulnud see ka sel hetkel välja, kui korraldajad hakkasid asjaosalisi tänama. "Kõik kummardasid, tundus nagu ongi läbi."

Etenduse ajal algas ka üpris tugev vihmasadu, ent sel hetkel ei lasknud publik end sellest häirida. Paljud olid varustatud nii vihmakeepide kui vihmavarjudega.

Samas, kui kontsert-etendus lõppes, siis lahkus küll arvestatav hulk pealtvaatajaid. Ka Masen ütles, et kuna lõpuks olid riided niivõrd läbi vettinud, siis otsustaski ta etenduse lõpus lahkuda.

Veskijärve veerel aset leidnud kontsert-etendus tõi kohale paar tuhat inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles