Näitleja süüdistab Keskerakonda etenduse lörrimises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suveetenduse «Kon-Tiki» lava Käsmu rannavees
Suveetenduse «Kon-Tiki» lava Käsmu rannavees Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Käsmus Keskerakonna suvepeo naabruses antud vabaõhuetenduse korraldajad kurdavad, et partei peolärm rikkus teatrielamuse, suvepäevi pidanud erakond ei ole süüdistustega nõus.

Käsmu meremuuseumi rannas laupäeva õhtul toimunud vabaõhuetenduse «Kon-Tiki» korraldajad palusid, et Keskerakond keeraks etenduse ajaks suvepeo tümpsu vaiksemaks või koliks ansambli Fix kontserdi siseruumidesse, seda aga paraku ei juhtunud, kirjutab Õhtuleht.

Etenduse viis esimest minutit olid mattunud teispool lahesoppi kõlaritest kaikunud Aivar Riisalu sõnavõtu alla, teise vaatuse ajal sai teatripublik tasuta boonusena kuulda ka tervet hulka Tartu bändi igihaljaid hitte.

Etenduses osalev näitleja Jan Uuspõld tõdes, et laupäevane etteaste läks parteipeo pärast lörri.

Keskerakond pani suvepeo kuupäevad paika juba veebruaris ning samal päeval toimunud etendus tuli parteile üllatusena, ütles peasekretär Priit Toobal. «Oleks siis kuu aega või kas või mõni päevgi ette teatatud, et peame oma programmi muutma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles