Kingitud pääsmega noored nautisid ürituse võimsust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Zujenkov (vasakult), Tiia Sokmann ja Pille Vaiksaar Viljandi laste­abi- ja sotsiaalkeskusest rõõmustasid võimaluse üle kontserdil osaleda.
Tiina Zujenkov (vasakult), Tiia Sokmann ja Pille Vaiksaar Viljandi laste­abi- ja sotsiaalkeskusest rõõmustasid võimaluse üle kontserdil osaleda. Foto: Pm

Postimees kinkis Eestimaa lastekodude 120 kasvandikule ja töötajale pileti Madonna kontserdile. Paljudele neist oli see esimene kord nii suurel üritusel viibida, kirjutab Marii Kangur ajalehes Postimees.

Viljandi lasteabi- ja sotsiaalkeskuse juhataja Pille Vaiksaare silmad särasid kontserdi eel. «Ega enne ei usu, kui väravast sees pole,» naeris ta ja jutustas loo sakslasest vabatahtlikust Patrice'ist, kes pidi sel esmaspäeval kodumaale naasma, kuid saatuse tahtel lükkus reis tehniliste viperuste tõttu edasi ning temagi oli tol hetkel teel lavaesise poole.

Kui valjuhääldist kostsid kõrvu sõnad, mis juhatasid inimesi kiiremini väravast läbi minema, väljendas 16-aastase kasvandiku Tiia pilk esialgu segadust. Veidi kohmetu olek kadus aga hetkega, kui kohale jõudis tema 21-aastane sõbranna Age, kes enda sõnul nooremana suur Madonna fänn oli.

Tüdrukute plaan oli jõuda lava lähedale ja mõne hetkega nad massi kadusidki. Juhataja Vaiksaar avaldas veel lootust, et kõik noored pärast ikka bussi peale tagasi jõuavad.

Lisaks sellele, et lapsed said omapäi täie hingega fännata, oli Maidla lastekodu juhiabi Maie Minn õnnelik ka selle üle, et töötajatelgi oli võimalus mõtted mõneks tunniks lendu lasta ja end muusika rütmis mõnusalt liigutada.

19-aastase Viktoria ja 17-aastase Dima arvates oli kontsert ning kogu möll lihtsalt võimas: noored kiitsid valgusefekte ja rahvahulka, samas leidsid, et suur osa oli siiski lauludel ja neis peituvas sõnumis.

Nii Kiikla kui ka Tallinna Lastekodu esindajate sõnul olid lapsed veel päev hiljemgi täiesti kontserdi lummuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles