Indrek Treufeldt pälvis B.G. Forseliuse Seltsi 1. klassi medali

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Treufeldt
Indrek Treufeldt Foto: Egert Kamenik/Postimees

ETV saatejuht ja mitmete saadete autor Indrek Treufeldt sai täna B. G. Forseliuse Seltsilt 1. klassi medali Suur Kuldtukat saatesarjade «11 000 aastat hiljem» ja «Tunne Euroopat» eest.


Esimese klassi medaliga autasustatakse isikuid ja liikmeskoole pikaajalise tegevuse eest seltsi põhikirjaliste eesmärkide elluviimisel või teadushariduse edendamisel ja rakendamisel, teatas rahvusringhääling.

Kandidaate võivad esitada liikmed, haridusasutused ja -ühingud ning üksikisikud. Medaliga saab isikut või liikmeskooli autasustada ainult ühel korral.

Indrek Treufeldt juhib sügishooajal ETV ekraanil uut iganädalast saadet «Kahekõne» vaheldumisi Priit Kuusega. Uus saade märgib klassikalise intervjuužanri naasmist Eesti Televisiooni ekraanile, kus saatejuhiga on vastamisi korraga üks inimene. Kuid «Kahekõne» võib tähendada ka seda, et saates on kaks sisulises mõttes eriilmelist intervjuud, mis on valitud kontrastiprintsiibil.

Samuti näeb«„Kahekõnes» kaht loomult erinevat saatejuhti. Nõnda on tegu justkui kahe eriilmelise liidetavaga, millest ikkagi on võimalik tehet vormistada - intervjuudel on üks ühine siht. Saade on eetris alates 3. septembrist.

Indrek Treufeldti näeb sellest sügisest ka saate «Aeg luubis» teise juhina, Tiina Jaaksoniga vaheldumisi üle nädala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles