Vene Teatri uus juht: eesriie tõusmata ei jää

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragvusooper Estoniat hakkab Himma asemel juhtima pildil vasakul asetsev Aivar Mäe.
Ragvusooper Estoniat hakkab Himma asemel juhtima pildil vasakul asetsev Aivar Mäe. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Rahvusooper Estonia senine juht Paul Himma andis täna nõusoleku asuda Vene Teatri etteotsa, teatri nõukogu kinnitab Himma ametisse alates 1. septembrist.


«Andsin enda nõusoleku töökohale asumiseks ning Vene Teatri nõukogu määras mind juhatuse liikmeks ja ühtlasi alates esimeset septembrist ka teatridirektoriks,» teatas Himma.

Nõukogu tänasel koosolekul otsustati Himma sõnul, et esialgu teatris mingeid muudatusi ellu ei viida.

«Teatri tuleviku kohapealt võin nii palju öelda, et vähemalt lähitulevikus ei muutu otseselt midagi. Inimesed, kes on piletid ostnud, näevad kindlasti neid etendusi, kuhu neil pileteid on ja midagi kavast ära jätma me ei hakka. Eesriie tõusmata ei jää,» ütles Himma

Kaugema tuleviku osas tuleb juba hakata mõtlema muutuste peale, kuna aegade jooksul on erinevad otsused viinud teatri kulud ja tulud tasakaalust välja ning see probleem tuleb lahendada, lisas ta.

Himma avaldas tuleviku suhtes lootust ning ütles, et kui inimesed on nõus koos töötama ja pea pöörama ühise eesmärgi poole, siis peaks igasugustest probleemidest üle saama.

Poolteist aastat Vene teatrit juhtinud Jaanus Kukk lahkub ametist isiklikel põhjustel ning tema asemele asub 1. septembrist endine rahvusooper Estonia juht Paul Himma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles