Eestis kõlavad Michael Jacksoni mälestuskontserdid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: WENN

Oktoobri lõpus ja novembri alguses saab Eesti tuntud muusikute esituses kuulata kolmes linnas hiljuti lahkunud popkuninga Michael Jacksoni loomingut.


Kontserdi korraldajate teatel on kontserdid "Meenutades Michael Jacksonit" kummardus äsjalahkunud kõigi aegade ühele suurimale artistile Michael Jacksonile.

Maailmas pole just palju inimesi, kes puudutavad meie kõigi hingekeeli, ükskõik, kas teda armastatakse või vihatakse.

Esitusele tulevad muusikageeniuse tuntumad hitid, nende hulgas "Bad", "Thriller", "Billie Jean", "Man in the Mirror", "Smooth Criminal", "Earth Song" jmt.

Michael Jacksoni repertuaari esitavad Uku Suviste, James Werts, Iris Vesik, Kristjan Kasearu, Jana Kask, Dave Benton ning Lauri Pihlap ja Soul Militia.

Kaasa löövad tantsutrupp Semiir, Dave Bentoni ansambel laiendatud koosseisus ja taustalauljad Dagmar Oja, Jelena Juzvik ning Raimondo Laikre.

Kontserti "Meenutades Michael Jacksonit" kuuleb 28. oktoobril Tartu Vanemuise kontserdimajas, 29. oktoobril Pärnu kontserdimajas ja 6. novembril Tallinna Nokia kontserdimajas. Kõik kontserdid algavad kell 19.

Kontserdi pääsmed on saadaval Piletilevi müügipunktides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles