Eero Raunast saab ministeeriumi muusikanõunik

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eero Raun
Eero Raun Foto: Peeter Langovits

Kultuuriministeeriumi konkursikomisjon otsustas valida uueks muusikanõunikuks Eero Rauna.

Muusikanõuniku ülesandeks on muusikaelu, muusikakollektiivide ja kontserdiasutuste tegevuse analüüsimine ning olulisemate probleemide väljaselgitamine, teatas kultuuriministeerium.

Nõunik osaleb muusikaelu ja -asutuste tegevust reguleerivate õigusaktide eelnõude koostamises ning tema ülesandeks on ka muusikavaldkonna riikliku finantseerimise põhimõtete väljatöötamine.

Eero Raun on lõpetanud Tallinna Muusikakeskkooli orkestrandi ja koorijuhina ning Eesti Muusikaakadeemia koolimuusika erialal, õppides dirigeerimist professor Venno Laulu käe all. Raun on lõpetanud Eesti Diplomaatide Kooli diplomaatia ja rahvusvaheliste suhete erialal ning omandanud sotsiaalteaduste magistrikraadi Tallinna Ülikoolis juhtimise sotsiaalsete strateegiate erialal.

Raun on olnud seotud mitmete muusikafestivalide korraldamisega, ta on paljude muusika-alaste tele- ja raadiosaadete autor. Ta on varem töötanud Eesti Televisioonis muusikaprogrammi produtsendi ja saatejuhina. Samuti on ta töötanud rahvusooperis Estonia ja Eesti Kontserdis, aga ka Presidendi kantseleis, Eesti Ühispangas, rahandusministeeriumis ja välisministeeriumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles