Selgeltnägija Nastja räägib oma esimesest nõidumisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Nastjast valmis esimene elulooraamat.
Selgeltnägija Nastjast valmis esimene elulooraamat. Foto: Xenia Shabanova

Selgeltnägija Nastja räägib oma esimesest nõidumisest



Raamatu «Nastja Selgeltnägija» autori Kristiina Genno sõnul ei ole tegemist tavapärase elulooraamatuga, sest seda on põhjust kirjutada alles siis, kui inimene on suurema osa oma elust ära elanud ja rohkelt elutarkust kogunud.



Nastjal, kelle perekonnanime juba mitu aastat kiivalt saladuses hoitakse, on aga Genno sõnul juba noores eas põnevaid ja ebatavalisi lugusid rääkida ja seetõttu niisugune elulooraamat sündiski.



«Raamatust saab teada, kuidas Nastja enda jaoks seesugused võimed avastas, kuidas ta esimest korda hea ja halva maagiaga kokku puutus, nõidus ja kuidas see nõidumine talle hiljem elus kätte maksis,» rääkis Genno raamatu sisust.



«Ma arvan, et kui raamat tervenisti läbi lugeda, siis saab kindlasti õpetussõnu, kuidas iseennast kuulata ja rohkem tähele panna, mis meid ümbritsevas maailmas toimub,» nentis Genno.



Raamatu autor ise ei ole veendunud paravõimetesse uskuja. «Aga kui ma «Selgeltnägijate tuleproovi» vaatasin, siis natuke uskusin ka,» tunnistas ta.



Nastjaga esimest korda kohtudes oli Gennol ka väike hirm, et äkki näeb nõid temast läbi või loeb mõtteid. «Aga ta on hoopis väga siiras, lihtne ja soe inimene ning mul ei tekkinud mingit ebamugavustunnet,» kiitis ta koostööd Nastjaga.



Kokkuvõttes tuleb raamatust välja, et maagilisi andeid saavad arendada kõik inimesed, ent naistel peaks see paremini välja tulema. «Nad on juba iseenesest tundlikumad ja vastuvõtlikumad,» tõdes Genno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles