Universaalne ajakirjanik Tiit Karuks sai oma töö eest Kuldmikrofoni

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Kuldmikrofoni kättesaamist sattus raadiohääl Tiit Karuks ise Vikerraadio spordireporteri Tarmo Tiisleri mikrofoni ette intervjuud andma.
Pärast Kuldmikrofoni kättesaamist sattus raadiohääl Tiit Karuks ise Vikerraadio spordireporteri Tarmo Tiisleri mikrofoni ette intervjuud andma. Foto: Mihkel Maripuu

Legendaarne raadioajakirjanik Tiit Karuks pälvis täna oma töö eest Eesti Ringhäälingute Liidu aastapreemia Kuldmikrofoni.

Ringhäälingute liidu juhi Toomas Vara sõnul sai Karuksi puhul otsustavaks asjaolu, et ta on heas mõttes universaalne, vahendas Reporter.ee.

Karuks ise peab end vananevaks ajakirjanikuks. «Ma olen 63-aastane, sellel suvel täitus mul pensioniiga, seni on mul võimaldatud edasi töötada,» kirjeldas Karuks.

Tiit Karuks on ajakirjanduses töötanud 1970. aastast saadik, mil ta asus Eesti Raadio toimetaja kohale. Hiljem on ta töötanud veel Spordilehes, Kuku raadios ja Postimehes. Praegu juhib Karuks Vikerraadio sporditoimetust.

Mõned soojad sõnad on Tiidul oma kuulajatele alati varuks: «Olge tublid, sest praegusel ajal Eesti ühiskonnas - mitte ainult Eesti ühiskonnas, kogu maailmas - ei ole kerge, aga ma arvan, et kusagil 2010. aasta lõpust, 2011. aasta algusest hakkab kergemaks minema!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles