Ilmar Raag: «Kertu» on parim film, mille ma teinud olen

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu (Kertu)
Kertu (Kertu) Foto: Kultuurikava.ee

Tallinnas Coca-Cola Plaza kinos esilinastub ülehomme Ilmar Raagi uus mängufilm «Kertu» ning režissöör ise tunnistas, et see on tema parim film, mille ta seni teinud on.

«Ma tean, et see film pole täiuslik, ta vaatab kõõrdi, lonkab ühest jalast ja ei saa koolis ainult viisi, aga see on parim film, mis ma teinud olen,» ütles Raag «Ringvaates», vahendab Menu.

Raag lisas, et film on ilus armastuslugu, mis ei ole siiski lõpuni realistlik, sest mingil hetkel oli mehel soov ka muinasjuttu rääkida.

«Minu jaoks on see ebatavaline armastuslugu, sest üldjuhul on armastajad armastusfilmides keskmine mees ja keskmine naine, kellega me suudame samastuda kohe,» selgitas Raag, kelle sõnul on tema filmi peategelased Kertu ja Villu teistsugused inimesed. Kertut peetakse külarahva seas ullikeseks, Villut aga nalja- ja napsumeheks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles