Elleri kool kutsub lahtiste uste päevale

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heino Elleri nimelise Tartu muusikakooli hoone.
Heino Elleri nimelise Tartu muusikakooli hoone. Foto: Ove Maidla.

«Ellerisse? - miks ka mitte!» kõlab Tartus asuva Heino Elleri muusikakooli hüüdlause tänase päeva puhul, sest just täna ootab kool kõiki muusikahuvilisi noori koolimajja külla.


Postimehele saadetud teates kinnitab kooli kommunikatsioonijuht Taimi Sild, et 27. märtsil kell 14 algavatel lahtiste uste päeval räägitakse õppimisvõimalustest ja sisseastumistingimustest, toimuvad konsultatsioonid ja näidistunnid ning ekskursioonid renoveeritud koolimajas. Kavas on ka õpilaste tervituskontsert.



Elleri muusikakoolis on võimalik õppida põhikooli ja gümnaasiumi lõpetanutel nii klassikalise kui ka rütmimuusika erialasid.



«Tänu paindlikule õppekavale ja tunniplaanile saavad Elleri koolis õppida ka need, kes paralleelselt tahavad käia gümnaasiumis, ülikoolis või tööl, sest soovime, et kõik, kel muusika vastu huvi ning vastavad eeldused, saaksid soovitud hariduse,» lisas Elleri kooli õppedirektor Ain Tarro.



Muusikakooli direktori Kadri leivategija sõnul rõõmustab teda noorte suur huvi muusikahariduse vastu, mille tõestuseks on viimaste aastate aina suurenev sisseastumiseksamitele tulnute arv. «Eestis on ainult kolm keskastme muusikaharidust andvat kooli ja neistki kaks Tallinnas, seetõttu tullakse Elleri kooli õppima üle Eesti.»



Tänavu tunnustas Tartu linn Elleri kooli kultuurikandja aunimetusega loomingulise kollektiivi kategoorias, sest kooli aktiivne kontserttegevus ja mitmed etendused on märkimisväärselt rikastanud linna kultuurielu.



Samuti leidis tunnustamist Tartu aasta kaunite ehituste hulgas hästi renoveeritud Elleri kooli õppehoone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles