Mutli: saan Tallinn 2011 juhtimisega üksi hakkama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Mutli.
Jaanus Mutli. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Sihtasutuse Tallinn 2011 juhatuse liikme Jaanus Mutli hinnangul ei ole põhjust lahkuva Mikko Fritze asemele uut inimest otsida, sest ta saab üksi tööga hakkama.

Mutli sõnul otsustab juhatuse liikmete arvu üle sihtasutuse nõukogu. «Aga minu isiklik seisukoht on, et uute juhatuse liikmete järgi ei ole mingit vajadust. Usun, et selle seisukohaga nõustub ka nõukogu,» rääkis Mutli BNSile.

Mutli sõnul on töökoormus küll suur, kuid nüüd, kus kultuuripealinna programm on kinnitatud, saab juhatuse tööga hakkama ka üks inimene. «Pealegi jääb Mikko Fritze ju kultuuripealinnaga seotuks mitme projekti kaudu. Programmi poolt katab sihtasutuse programmidirektor Jaanus Rohumaa,» rääkis Mutli.

Fritze teatas sihtasutuse Tallinn 2011 juhatusest tagasiastumisest möödunud nädalal ning sihtasutuse nõukogu otsustas lõpetada temaga sõlmitud töölepingu alates 5. juunist. Sihtasutuse juhatusse kuulub nüüd vaid keskerakondlane Jaanus Mutli.

Sihtasutuse juhi kohalt lahkuv Mikko Fritze siirdub suvest juhtima Helsingi Goethe intsituuti.

Lisaks Mikko Fritze tagasiastumispalve rahuldamisele kinnitas Tallinn 2011 nõukogu möödunud nädalal kogu kultuuripealinna programmi, milles on 251 sündmust kogusummas 108,8 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles