Raid: peaasi, et Kristen Michal kultuuriministriks ei saaks

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal justiitsministrina Kadriorus.
Kristen Michal justiitsministrina Kadriorus. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Riigikogu liige ja Keskusi peatoimetaja Juku-Kalle Raid leidis, et Reformierakonnas on asjalikke kultuuriministri kandidaate küll, küll ei tohiks tema meelest ministriks saada Kristen Michal.

«Rein Lang on oma vana soovituse granaat kultuuriministeeriumisse visata äraspidiselt ju teostanud, ta on ise sisenenud kultuuriministeeriumisse taskus granaat, aga kahjuks on splint kadunud ja kunagi varsti ta plahvatab,» kirjeldas Raid ETV saates «Ringvaade».

«Kindlasti on Reformierakonnas võtta inimesi, kes sobiksid kultuuriministriks, miks mitte näiteks tugeva managemendi-kogemusega Tiina Lokk, peaasi, et nad Kristen Michalit ministriks ei pane,» sõnas ta.

«Kultuuriministri roll on ohtlik amet, sest mitte kõik kultuuriinimesed ei mõtle kainelt läbi, mida räägivad, eks ta üks nõder koht on, eriti pärast seda jama,» tõdes Raid, lubades homme kindlasti uus Sirbi number hankida.

«Vaatame homme, mida see ebaviisakas Kender - ja ta on seda -, mida ta teeb,» sõnas Raid. «See tema meeskonna manifest tegi mulle natuke nalja, sisuliselt pakume ju Keskusis sellist sisu, millest nemad räägivad, arvutimängude osa välja arvata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles