Piletimäng: võida piletid sõbrapäevakontserdile Urmas Alenderi lugudest!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TAJO KADAJAS
TAJO KADAJAS Foto: Valimised

Tallinncity viib kaks lugejat koos kaaslasega 14. veebruar kell 19 kontserdile Rahvusraamatukogu kohvikus, kus Urmas Alenderi lugusid esitavad Tajo Kadajas ja Taavi Peterson.

«Kaks Eesti suurimat Urmas Alenderi sõpra ja austajat on külastamas Eestimaa erinevaid paiku jutustades ning lauldes laule mehest, kes nii sügavale eestlaste südamesse on juurdunud,» rääkis Taavi Peterson.  Ligi kahetunnise kohtumise käigus räägib Tajo lähemalt neist kahekümnest aastast, mil ta Urmas Alenderit isiklikult tundis. «Inimestel on võimalus sirvida Tajo fotode erakogu Urmasest. Esitatakse Alenderi ning Ruja loomingut, mida Taavi saadab 12 keelsel kitarril,» rääkis Taavi Peterson.

Piletimängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia postitus teemal: Piletimäng: võida piletid sõbrapäevakjontserdile Urmas Alenderi lugudest!

Jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress või telefon).

Nii oledki osalenud piletimängus. Tallinncity loosib reede keskpäevaks välja võitjad, kes saavad koos kaaslasega kontserdipiletite õnnelikeks omanikeks.

Võitjad tehakse teatavaks reede keskpäeval Facebookis ning nendega võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles