Kultuurikatel ootab ideid suveprogammiks

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik Kanala avas uksed
Kohvik Kanala avas uksed Foto: Viktor Burkivski

Kultuurikatel kuulutab välja ideekonkursi, et üheskoos kujundada Kultuurikatla Aia suveprogramm inspireerivate ja põnevate tegevustega. Konkursitööde esitamise tähtaeg 9. aprill 2014.

Kultuurikatla Aia ideekonkursile on oodatud kandideerima huvilised, kes soovivad aia tegemistes sel suvel kaasa lüüa. Osalema oodatakse nii vanu kui uusi programmipartnereid, kes töötaksid välja ideed ning teostaksid avalikke kultuurilisi, hariduslikke ning sotsiaalseid tegevusi. Kandideerida saab tegevustega, mis on loodud ühekordseks sündmusteks või pikemaajaliseks programmiks.Väga oodatud on sotsiaalsed projektid, mis põhinevad kogukondlikel väärtustel ja kogukonna kaasamisel, kultuuri- ja kunstiprojektid, kehalist tegevust arendavad projektid ning haridus- ja teadusprojektid (koolituste või töötubadena).

Žürii poolt heakskiidetud ideede teostamiseks annab Kultuurikatel koha aias ning projekti rahastamist tuleb taotleda igal osalejal ise. Žürii hindab konkursile esitatud ideekontseptsioonide kandvust, innovaatilisust, terviklikkust ning teostatavust. Enda ideid ellu viia on võimalik perioodil 1. mai – 1. oktoober 2014.a.

Mullune ideekonkurss tõi aeda tegutsema mitmed projektid, nende seas Viljandi Kultuuriakadeemia lavakunsti tudengite eksperimentaalse lavastuse «Rublik» ja jalgrattaparandusprojekti «Velonaut». Põneva programmiga täitsid aiaruumi veel monoetendus «Tiina Tauraite traktor», kolmapäevaõhtune kinoprogramm «Film paistab silma» koostöös Balti Filmi- ja Meediakooliga ja palju muud.

 Kultuurikatla Aed on Kalamajas, Põhja pst 35 aadressil asuv kogukonna aed, mis avab väravad ning kohvik Kanala uksed suvehooajaks juba mai kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles