Helen Sildna: tänavuse festivali eksootilisem esineja tuleb Iraanist

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avati Tallinn Music Weeki infopunkt Viru Keskuse aatriumis, mis jääb avatuks kuni laupäeva õhtuni. Infopunktis saab ostetud festivalipasse vahetada käepaelte vastu, tutvuda festivali programmiga ning küsida kontserdi- ja restoranisoovitusi. Infopunkti avamisel andis Tallinncityle videointervjuu TMW peakorraldaja Helen Sildna.

Millisest riigist tuleb tänavu kõige eksootilisem festivali külaline ning mis muusikat ta teeb - pika nimekirja seast oskab Sildna viivitamatult sellise esineja välja tuua.

«Üks esineja pärineb Iraanist. Mulle endale väga meeldib see bänd. Nad teevad Lähis-Ida mõjutustega muusikat, mida esitavad eksootilistel pillidel,» toob Sildna välja kauged külalised, kes kannavad nime Shiraz Rahavarde-Parsian.

Millist elu elab aga Eesti värskeim muusikaskene, mida Tallinn Music Week erinevalt varasematest aastatest tänavu pakub, millistest üritustest saavad osa ka need, kel Tallinnasse alanud nädalal asja pole – neile kõigile küsimustele saab vastuse videointervjuust Helen Sildnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles