Tallinna Ülikoolis avatakse teatrisaal

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLÜ teater "Stella"
TLÜ teater "Stella" Foto: Kultuurikava.ee

Tallinna Ülikooli koreograafia osakond avab reedel, 2. mail kell 19 URSA hoone 2. korrusel black box teatrisaali Stella. Teatrisaali avamisega stardib ka koreograafia osakonna traditsiooniline noorte tantsuloojate festival Korfest14.

Stella avaüritusel esietendavad koreograafia osakonna tudengid Belgia koreograafi Leif Firnhaberi ning Külli Roosna & Kenneth Flaki (Norra/Eesti) originaallavastusi. 2.-13. maini kestval noorte tantsuloojate festivalil Korfest14 etendub kaheksa bakalaureusetudengi lõputööd ning lisaks külaliskoreograafidele ka magistrant Jaan Ulsti spetsiaalselt festivali jaoks loodud lavastus. Korfest14 ampluaad iseloomustab mitmekülgsus: oodatud on nii radikaalsest tänavakultuurist, elitaarsest balletikunstist kui ka hõrgust eksperimentaalsusest huvitatud publik.

KorFest14 etendused teatrisaalis Stella

2. ja 3. mail kell 19  «TradYtion-all» (L. Firnhaber), «Kookon» (K. Roosna & K. Flak)

5. ja 6. mail kell 19 – «Rothko kabel» (BA diplom, J. K. Kalm), variatsioonid ballettidest «Carmen» ja «Don Quijote”»(BA diplom, D. Gülezen), «Sisemises ruumis» (J. Ulst)

7. ja 8. mail kell 19 – «Stiimul» (BA diplom, L. Limbach), «Tsyyr»(BA diplom, E. Sokk)

10. ja 11. mail kell 14 – «Lõppematu fantaasia» (BA diplom, J. Galitski), «Nagu taevas, nõnda ka maa peal» (BA diplom, E. Reilent) 12. ja 13. mail kell 19 –  «Mina ja mina» (BA diplom, K. Voitka), «Surnud ring» (BA diplom, M. Nettan)

Piletid hinnaga 5 EUR saadaval Piletilevis ning pool tundi enne algust kohapeal. On võimalik soetada ka teatri toetaja pilet hinnaga 10 EUR (toetus läheb Mait Agu nimelise stipendiumi fondi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles