Linnateater paiskas müüki suvelavastuse lisapiletid

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Linnateater
Tallinna Linnateater Foto: Kultuurikava.ee

Tänasest on müügil Tallinna Linnateatri juunikuu etenduste piletid, ka lisapiletid suvelavastusele

Juunis jätkub Linnateatri sisehooaeg ning mängitakse sel kevadel esietendunud uusi lavastusi Elmo Nüganenilt, Sander Pukilt ja Diana Leesalult.

Müüki paisati ka suveetenduse lisapiletid: mullu esietendunud Mart Kolditsa testosteroonse ja humoorika «Pál-tänava poisid» (Ferenc Molnári jutustuse ainetel) võtsid soojalt vastu nii noored kui vanad teatrivaatajad, teatrikolleegidest rääkimata. Piletimüük selle suve 12 etendusele algas juba veebruaris ning teatriõhtud Lavaaugus leidsid oma publiku kiiresti. Et huvi Linnateatri noorema meesväe mängitud suvelavastuse vastu on olnud aga jätkuvalt suur, täiendati publikutribüüne ning loodi kõikidele etendustele kohti juurde. Suvelavastuse etendustele kehtib ka sooduspilet (üli)õpilastele, õpetajatele ja pensionäridele.

Linnateatri selle hooaja kõige viimane esietendus on William Boydi Tšehhovi-aineline «Igatsus» Elmo Nüganenilt ning see jõuab esimest korda vaatajate ette 24. mail Põrgulaval. Lavastuse kunstnik on Vladimir Anšon, kostüümikunstnik Reet Aus ja valguskunstnik Gleb Filštinski. Mängivad Peeter Tammearu (Kuressaare Linnateater), Epp Eespäev, Maiken Schmidt või Liis Lass, Anne Reemann, Rain Simmul, Kristjan Üksküla, Andrus Vaarik, Kalju Orro, Elisabet Reinsalu, Helene Vannari ja Anu Lamp. Juunis mängitakse «Igatsust»veel 10 korral. Kaks etendust toimub ka päevasel ajal: laupäevadel, 7. ja 28. juunil algab «Igatsus» kell 15.00.

Juunis mängitakse kuuel korral ka Hobuveskis äsja esietendunud Dennis Kelly «Armastust ja raha» külalislavastaja Sander Pukilt. Kahel korral käivitub Väikses saalis Anthony Horowitzi humoorikas psühhothriller «Aju jaht» lavastaja Diana Leesalult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles