Galerii: Prangli sadamakuuris tehakse teatrit ja peetakse pidu

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prangli saarel Kelnase sadamakuuris esietendus nädalavahetusel suveteatri lavastus «Prangli lood ehk keik on trois». Sel laupäeval peetakse aga kultuurikuuris vanakooli retropidu, kus DJ Heiko Merikani vedamisel kõlavad möödunud kümnendite suurimad tantsuhitid.
 

 Viimsi kooli näitetrupp ja Tallinna 32. Keskkooli teatrimeeskond mängib saare nimega naise - Annika Prangli kirjutatud etendust kokku kuuel korral.  Sama meeskond mängis möödunud suvel lavastust «Naissaare naised». Lavastaja Eva Kalbuse sõnul on kahte suvetükki keeruline võrrelda kuna põliselaniketa Naissaarel elustati korraks ajalugu, kuid Prangli lugude lavastuses põimuvad Põhja-Eesti ainukese põliselanikega saare legendid, traditsioonid ja kaasaeg. 

Kelnase sadama kultuuripesa «Noor Kaardivägi», kunagine Kirovi kalurikolhoosi kalatöötluse hoone, ootab rahvast teatrietendusele ning meeleolukatele saare pidudele. Retropeo pilet maksab 5 eurot, tasuda saab sularahas kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles