TuleTulemise 7. päev - 21. juuni, Sinimägedest Narva

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teel Olginasse pakutakse sõitjatele tee äärest käigu pealt kommi. Rattureile kulub väike süsivesikusüst hästi ära. Suu magusaks ja edasi!

Olgugi, et ratturite rivi on märkimisväärselt pikenenud, toimib kolonni liikumise korraldamine suurepäraselt. Eks ole juba ka kogemusi rohkem. Read hoitakse sirged ja rattatrikkidele kolonnis kohta pole.
Ka koostöö politseiga sujub väga hästi. Vabama liikluskultuuriga autojuhtide puhul on korrakaitsjatel äärmiselt distsiplineeriv mõju. Aitäh, Eesti Politsei!

Kogu tuletoomise logistikas mängib märkamatut kuid olulist rolli erinevate Eesti Kaitseliidu malevate panus transpordi näol. Lisaks aitavad malevlased õhtuti simmanipaiku ette valmistada. Püstitakse ja võetakse maha varjualuseid ja telke ning toimetavad need ka järgmisesse ürituspaika järgmisel päeval. Kaitseliiduga liigub ka kogu ratturitele vajalik karastusjookide varu.
Aitäh, Eesti Kaitseliit!

Olginast läheme tuld juba Narva viima koos Sinimägedest kaasa tulnud noorte segarühmaga Päikeseratas ning Olginas liitunud neidude liikumisrühmaga Junost ja noorte segarühmaga JUNOST.
Just nii me Narva jõuamegi.
Narvas on tuleootel Narva Eesti Gümnaasiumi tantsijad ja Narva tantsuansambel Päikeseratas. Tuli tuli ka nende kollektiivide jaoks olema.
Narva linna tulesimman leiab aset Narva Hermanni kindluses. Olgu ka see koht üks kindel linn ja varjupaik meie tuletõrvikule!

Urmas Asi
TuleTulemine 2014 kirjasaatja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles