Pahane külastaja: miks müüdi Tätte kontsert üle?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Tätte
Jaan Tätte Foto: Raigo Pajula

Eilne Jaan Tätte kontsert Pirita kloostri varemetes oli kohalolnute sõnul täiesti üle müüdud, nii et inimesed ei mahtunud platsile ära ning pileteid osteti lõpuks ta tagasi.

«Osadelt osteti piletid tagasi, osad loobusid lihtsalt ja läksid koju. Paljud seisid järjekorras kloostri ukse ees, et sutsukenegi näha-kuulda,» seisis Elu24le saadetud vihjes. «Ja mis peamine - pinke polnud. Oleks siis reklaamis paari sõnagagi öeldud, et võta oma diivan kaasa, aga ei. Kontsert kestis ju kaks ja pool tundi!»

Kloostri ümber luusides olnud kuulda jutte, et arvatavasti oli müüdud 4500 piletit, kuigi klooster mahutavat 3000 inimest.

Korraldaja Aarne Valmis Elu24 telefonikõnedele ei vastanud.

Jaan Tätte kontserttuur «Tuulevaiksel ööl» on saanud erakordselt suure publikuhuvi osaliseks, mistõttu tõsteti 3. augustil Viljandi Kaevumäel toimuma pidanud konsert üle Viljandi Lauluväljakule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles