Tartu bluusimuusik andis suvisele plaadile lisa

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CD "Live In Lerwick" on kujundanud Siret Roots.
CD "Live In Lerwick" on kujundanud Siret Roots. Foto: Repro

Eestimaise bluusimuusika uuema põlve fanaatilisemaid viljelejaid, tartlane Andres Roots on taas välja andnud uue heliplaadi – «Live In Lerwick». Seekord on ta oma kitarrimängu salvestanud koostöös inglise suupillimängija ja laulja Steve Lury, Tartu Popi ja Roki Instituudi bassimehe Peeter Piigi ning šoti trummari Paul Archibaldiga mullu septembris Shetlandi bluusifestivalil.

Steve Lury ja Andres Rootsi koostöö on varemgi kuulajate ette jõudnud nii kontserdilavadel kui ka salvestistena.

Aastal 2009 ilmus CD «Bullfrog Brown with Steve Lury», millel kõlab samuti Lury, Rootsi ja Piigi koosmängu. Salvestiste hulgas oli ka jäädvustusi kontsertidelt.

Rootsi seni värskeim plaat «Trad. alt. blues» oli salvestatud trummar Raul Terepiga ning ilmus sel suvel. Sama duo avas oma esinemisega tänavuse rütmi- ja džässmuusika festivali IDeeJazz.

Suurbritannia raadiojaam Penistone FM (www.penistonefm.co.uk) andis teada, et täna kell 20 Eesti aja järgi annab Andres Roots kahetunnises otsesaates telefoniintervjuu. Juttu tuleb elust, muusikast ja albumist «Live In Lerwick».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles