Taaniel Raudsepp võtab Kunstihoone üle

Janar Ala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstihoone ametisse astuv juht Taaniel Raudsepp
Kunstihoone ametisse astuv juht Taaniel Raudsepp Foto: Erik Prozes

Kunstihoone uueks juhiks valiti Taaniel Raudsepp, kes asub ametisse 1. jaanuaril. Tegelikult läheb ta sinna majja poole kohaga tööle  juba  1. detsembrist. Esmane eesmärk ongi tutvuda lähemalt maja ja meeskonnaga, et siis juba konkreetsemas suunas atra seada.

Seni tänapäeva Eesti ühe silmapaistvama kunstirühmituse või täpsemalt öeldes -firma üks liikmeid pole varem kunstiasutust juhtinud, seega peetakse valikut uue juhi kohale ka üllatuslikuks. Raudsepp räägib, et tema jaoks on Kunstihoone oluline koht ja ta oli varem mõelnud selle peale, milline võiks olla selle potentsiaal. «Nii et konkursi saabudes võtsin vastu otsuse kandideerida täiesti terve mõistuse juures olles,» räägib ta. Ta esitaski oma visioonidokumendi, mille üksikasjadel enne tulevaste kolleegidega kohtumist väga peatuda ei taha. Kuid midagi siiski.

«Tuua Kunstihoone ja selle publik üksteisele lähemale,» ütleb Raudsepp olevat ühe oma põhieesmärkidest, ning lisab sellele veel toetaja. «Plaanin kindlasti otsida ettevõtteid ja organisatsioone, kes on nõus Kunstihoonet toetama. Kunstihoone toetamine võiks mõnes mõttes olla ju uhkuseasi,» arvab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles