Aastavahetus Tallinnas: kuhu minna, mida teha?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu/party.
Pidu/party. Foto: SCANPIX

Ülevaade pealinnas peetavatest uusaastapidudest - lubatakse hõrke maitsenaudinguid, ning jalakeerutust ballisaalist tantsugruuvini.

Tasuta pidu Vabaduse platsil

Tallinna linna tasuta uusaastapeol esineb legendaarne Briti poistebänd East 17, lisaks astub lavale ka kodumaine Shanon.

Aastavahetuse õhtusöögid erinevates Tallinna restoranides

Pealinna tipprestoranid on kokku pannud hõrgud aastavahetuse menüüd, et anda ülevaadet möödunud aasta kulinaarsetest tipphetkedest. Aastavahetuse õhtusöök restoranis Leib Resto ja Aed maksab 59 eurot, galaõhtusöök restoranis Dominic 140 eurot, õhtusöök restoranis D.O.M 200, õhtusöök restoranis Moon 65 eurot ja restoranis Kolm Sibulat 55 eurot/inimene.

Klassikaline Estonia ball

Rahvusooper Estonia kutsub veetma ainulaadset aastavahetust teatri maagilises õhkkonnas, kus parimate solistide esituses avaneb võimalus näha katkendeid peatselt lavale jõudvast operetist ja uusimast balletist teatri repertuaaris! Tantsuks mängib GlamBand.

Õhtu esimeses osas tulevad ettekandele katkendid Kálmáni operetist «Tsirkusprintsess» ja õhtu teises osas saab nautida Tšaikovski balleti «Uinuv kaunitar» parimaid palu.

Pileti hind on 38-76 eurot, see sisaldab etendust teatrisaalis ja tantsupiletit kontserdisaalis. Lisatasu eest pakutakse sooja buffet õhtusööki (59 eurot/inimene) või külma suupistelauda (25 eurot/inimene). Soodsa hinnaga (25 eurot) tantsupilet võimaldab sissepääsu Estonia ballile, tantsida kontserdisaalis ja Club Colombinas, külastada kohvikuid ja baare ning saada osa balli üllatustest.

Restoran Noa - hõrgud road, hurmav vaade

Eesti parimate restoranide tipus trooniv NOA kutsub aastavahetust nautima Piritale: suurepärane õhtusöök on valminud peakoka Tõnis Siiguri käe all, esinevad Akil Wingate (USA) ja eesti tütarlastebänd La La Ladies, plaate keerutab DJ Kermo Hert.  Mõistagi ei puudu ka ilutulestik. Pidu kestab 31. detsembril kella 20-03, pilet maksab 140 eurot.

Kochi Pruulikoja aastavahetus Apelsiniga

 Kochi Pruulikojas kostitatakse aastavahetuse pidutsejaid rikkaliku buffet õhtusöögiga, kust leiab igale maitsele kõhutäidet. Meeleolu aitab luua ja hoida tuntud headuses andambel Apelsin, silmailu pakuvad kabareetantsijad, uueks aastaks aitab plaane teha numeroloog.

Südaööl lüüakse kokku klaasid ning paugutatakse ilutulestikku. Pruulikoja tooted voolavad kraanist terve õhtu täiesti tasuta ja piiramatult. Piletid ainult eelmüügis, hinnaga 69 eurot/ inimene, lapsed kuni 12 aastat 39 eurot.

Viru hotelli restorani Merineitsi peoõhtu «Life is a Cabaret»

Show & Dinner restoran Merineitsi lubab aastavahetuspeol viia unustamatule reisile läbi ajastute ja inimeste, kelle elu on kabaree. Aastavahetusepidu algab 31. detsembril 2014 kell 20. Meisterkokad serveerivad õhtu jooksul pidulistele rikkaliku buffet’-laua unikaalse valikuga nii klassikalistest kui maailmale tundmatutest eestipärastest hõrgutistest. Meeleolu loovad parimad šõutantsijad, esitades läbilõiget selle sügise uuest šõuprogrammist «Life is a Cabaret». Enne aasta kulminatsiooni kütab õhu kuumaks särtsakas ning stiilne neidudebänd La La Ladies.

Peale peoprogrammi on kõigil suurepärane võimalus hetkeks kirgastavas talveõhus jälgida Tallinna uue aasta ilutulestikku. Pidu jätkub hoogsalt varajaste hommikutundideni hotelli ööklubis Cafe Amigo, kus La La Ladies astub uuesti lavale - nüüd juba koos rokkiva taustabändiga ning täiesti uues 2015 variatsioonis.

Restorani Viktoria suurejooneline aastavahetusgala

Restoran Viktoria (Keevise 6, Ülemiste City) lubab maha pidada suurejoonelise aastavahetusgala. Programm on kahekeelne  eesti- ja vene keeles. Õhtut juhivad Madis Milling ja Natasha Samoilova. Peaesinejaks on 2 Quick Start. Õhtule lisab vürtsikust ja unustamatut kogemust Vello Vaheri tsirkuseperekonna akrobaatiline etteaste ja mustkunstnik Aleksandr Zamaška enneolematu maagilise show’ga. Lastele on mõeldud eriprogramm piraatide ja eraldi õhtujuhiga. Keskööl pakub Restoran Viktoria maja suurimat ilutulestikku. Kõigile külastajatele on avatud rikkalik buffeelaud kella 20:00st kuni 23:00ni. Õhtut jääb lõpetama DJ Rait Riim. 

Pilet maksab 59 eurot, 6-14 aastased lapsed saavad sisse 25 euroga ja kuni 5-aastased lapsed saavad sündmusele tasuta.

Meriton - lõbus mereteemaline tants ja trall

Meriton Grand Conference&Spa hotell lubab oma  Peterson hallis püsti panna suurejoonelise mereteemalise peoõhtu, kust ei puudu lapsi lõbustavad klounid, piraadid ja muinasjututegelased ega ka Anne Veski, Jaak Joala jt. suurimad tantsuhitid. Jalga keerutada saab kella kolmeni öösel, uut aastat tervitatakse nii Eesti kui Moskva aja järgi. Pilet maksab täiskasvanule 132, lastele 77 eurot/inimene, alla 6 aastased lapsed saavad sisse tasuta.

Ööklubi Teater peab maskiballi

Ööklubi Teater lubab aastavahetusel salapärast ja põnevat aastavahetuse pidu koos saladuslike staaride ja kuningliku atmosfääriga. «Klubi ruumid muutuvad glamuurseteks lossi saalideks, kus saab ringi liikumas näha salapäraseid ja kauneid printsesse ja vapraid rüütleid,» kirjutatakse tutvustuses.

Plaate keerutab DJ Slam. Pilet eelmüügist maksab 30 eurot/inimene, see on VIP pilet, mis tagab sissepääsu Teatrisse, Taboosse ja Members Lounge ning 2 pokaali vahuveini. Kohapeal maksab tavapilet 20 eurot, see ei sisalda jooke ega Members Lounge sissepääsu. Uksed avatakse keskööl.

Lounge Deja Vu ja lõbus Babulja

Lounge Deja Vu rõõmustab peolisi aastavahetusel Moët & Chandon šampanjaga. Plaati keerutab DJ Peterson, peo tõmbavad käima šõutüdrukud ja trummivirtuoos Dimka. Lauad suupistete ja šampanjaga maksavad 100 ja 200 eurot.

Geipidu uues klubis W

Tallinnas Vabaduse väljakul avab 1. jaanuaril uksed uus gaysõbralik ööklubi W, mille avapidu teeb saluudi sallivusele ning kutsub hommikutundideni pidutsema.

Ööklubi W ühe omaniku Aivar Roobi sõnul pakub endise Bibabo ruumides avatav ööklubi W öist meelelahutusprogrammi, mille sarnast täna Tallinnas ei pakuta. «W on mõeldud inimestele – ükskõik, kas siis geudele või heterotele, kes naudivad tavapärasest veidi vabameelsemat õhkkonda ning originaalprogrammi erinevate kodu- ja välismaiste artistide näol,» rääkis Roop. Nii ei puudu programmist topless go-go tantsijad, showbaarmenid ning drag-queenid. «Endast lugu pidavale ööklubile omaselt valvab külaliste üle ka sõnakas perenaine, kelleks on klubist Angel armsaks saanud Aili,» lisas Roop.

Avapeo teemaks on «Läbi lillede uude aastasse» ning sel puhul on kogu klubi ehitud pidurüüsse – nii ruum kui külalised külvatakse üle lilledega, et siis hommikuni legendaarse DJ Julma valitud muusika saatel tantsu keerutada. Lisaks astub peaesinejana üles näitleja ja laulja Lauri Liiv. Alates jaanuarist on W avatud igal reedel ja laupäeval ning Roobi sõnul võib uue aasta programmilt oodata üllatusi, mida pole veel üheski siinses ööklubis nähtud.

Clazz gruuvib souli, jazzi ja funkylainel

Aastavahetusel saabub Clazzi lavale Demetrius Price (USA), unikaalne laulja, laulukirjutaja ja produtsent. Californiast pärit Demetrius sündis väga musikaalsesse perekonda, tema mõjutajateks olid lapsepõlves Sly & the Family Stone, Tower of Power, Nancy Wilson jpt. Just need mõjutajad andsid talle arusaama soul-, jazz- ja funkmuusikast. Parimaid tantsugruuve valivad DJ Widenski ja DJ Hannes Kalamäe, peakokk Oleg Belousov on kokku pannud spetsiaalselt selleks õhtuks serveeritud suupistevaliku.

Hind: 55 eurot.

Aastavahetus ööklubis Privé - rahasadu

Klubi legendaarseks saanud uus aasta pidu võtab kuumad pöörded nii tantsuplatsil, baarilettidel, laval kui ka dj puldis! Ollakse ilusad, pritsitakse shampanjat, jagatakse õnne ja kell 3 öösel paugutab võimas rahakahur «Lucky Cash Cannon» rahva sekka 2000 eurot sularaha. DJ puldis Widenski ja Shromik, live- etteaste teeb noor lauljatar Margaret.

VIP laud suupistetega maksab 150-350 eurot, klubi pilet ukselt 20, flaieriga 15 ja Facebookis registreerimisega 10 eurot. Sissepääs alates 20 eluaastast.

Funky aastavahetuse gala @ Telliskivi F Hoone Must saal

Liiga kaine oleku puhul tervitusnaps tasuta. Õhtujuhid, sportlik-muusikalised võistlused ja visuaaleffektid

Üles astuvad: DJ Indrek Vissak - funky house, nu-disco; scratchmaster DJ Kush Wax (UK); DJ Cipher - progressive house; Qliver and the Ants; Oliver Bernadt - vokaal, löökpillid, Ingmar Simson-Valtin - kitarr, Susanna Salama - saksofon ja bass, Lost in systems - funky house - Tõnis Malkov; Markii - Deep house - Martin Markii; DJ Cutalot aka Oliver Puju (Toivo Talking); Dok Na aka Reigo Andok; Räpparid Fast K ja TM Skre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles