Michael Jacksoni isiklik koreograaf korraldab 17. detsembril Tallinnas workshopi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«The Ultimate Thriller» A Tribute to Michael Jackson
«The Ultimate Thriller» A Tribute to Michael Jackson Foto: promo

19. detsembril jõuab maailmakuulsa koreograafi kokkupandud autentseim Michael Jaksoni loomingu muusikaline lavastus «The Ultimate Thriller» A Tribute to Michael Jackson Saku Suurhalli lavale. «The Ultimate Thriller» on loodud Michael Jacksoni maailmaturneede Bad ja Dangerous parimatest etteastetest popiidoli kauaaegsete lavapartnerite ja koreograafide poolt, kellest üks on ka aastaid Michael Jacksoni isiklikuks koreograafiks olnud LaVelle Smith.

Esmakordselt Eestis toimub kaks päeva enne kontsertetendust LaVelle Smithi ja Jacksonit kehastava Fabio Morda workshop. Viimane on üle kümne aasta esinenud popikuninga lavateisikuna üle terve maailma.

Smith on maailma üks hinnatuimaid tantsuseadjaid, kes on koostööd teinud The Rolling Stonesi, Janet Jacksoni, Beyonce ja paljude teiste suurnimedega. Tema karjäär algas Michael Jacksoni tiimis algselt tantsijana, hiljem juba tema isikliku koreograafina. Smith tegi Jacksoniga koostööd lausa kolmel tema maailmaturneel, kus ta oli peakoreograaf. Ta on võitnud mitmeid suuri auhindu - viiel korral parima koreograafia kategoorias MTV Music Awardsi auhinnagalal, samuti on ta autasustatud Emmyga.

Eksklusiivne workshop leiab aset CatHouse kontserthallis 17. detsembril algusega kell 18 ja kestab poolteist tundi. Osavõtjate arv on rangelt limiteeritud 100-le inimesele. Workshopi maksumus on 45 eurot ja sellele saab eelregisteeruda ning tasuda mariel@cathouse.ee või telefoni teel +372 5332 8707.

Foto: Nanopress

19. detsembril Saku Suurhallis etenduv juba neljandat aastat üle maailma tuuritav «The Ultimate Thriller» A Tribute to Michael Jackson on kriitikute ja fännide poolt esile tõstetud kui parim popikooni muusikaline kummardus.

Laval on lisaks tantsijatele veel täiskooseisus bänd ja Michael Jacksoni rollis nii laulja kui ürituse staarina astub üles paljukiidetud Fabio Morda – itaalia soost tantsija, kes on üle kümne aasta esinenud Jacksoni lavateisikuna.

Tallinna show kogu helipoole eest vastutab Michael Prince, kes on üle kahekümmne aasta olnud Jacksoni helidirektor. Prince on vastutanud nii Jacksoni albumite kui live kontsertide helitöötluse eest.

Kontserdil saab näha Michael Jacksoni kullavaramusse kuulvaid etteasteid nagu «Billy Jean», «Black or White», «Man in the Mirror», «Thriller» jpt.

Piletid müügil piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles