Billboard valis aasta parimate hulka kaks Eesti artistide lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Kerli
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Kerli Foto: TV3

Billboard koostas tänavust muusika-aastat kokku võtvad tabelid ja elektroonilise tantsumuusika parimate seas on kaks Eestist pärit artisti.

Billboard märgib, et kunsti hindamine pole kunagi kerge ja eriti raske on lemmikuid valida mitmekesise tantsumuusika seast. Väljaanne reastas siiski kümme lugu, mis aasta jooksul järjepidevalt uuesti esile kerkisid.

Seitsmendal kohal on Seven Lionsi ja Kerli «Worlds Apart».

«Ärge matke dubstepi veel maha! Santa Barbarast pärit produtsent kasutab selles nüansirikkas singlis halva mainega žanri meloodilist potentsiaali, mida täiendab temale omane mitmekihilisus, unelev atmosfäär ja üdinitungiv refrään Eesti lauljalt Kerlilt,» seletab Billboart.

Neljandalt kohalt leiab Kygo remiksi Syn Cole'i loost «Miami 82». Selle loo juures Billboard Eesti artistist Syn Cole'ist ei räägi, vaid märgib, et just selle remiksi tõttu märkas muusikatööstus Kygot, kes sai plaadilepingu Avicii labeliga LE7ELS. Sellest laulust sai ka Ultra Music Festivali hümn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles