Kuula! Birgit Õigemeel avaldas värske ja ilusa talvehiti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel
Birgit Õigemeel Foto: Kalle Veesaar

Lauljatar Birgit Õigemeel avaldas täna imeilusa talvise loo nimega "Kingitus", mis paneb südame helisema ja toob soojuse põue!

"Tegemist on minu värske, mõnusa, talvise ja natuke jõuluse lauluga," räägib Birgit. "Laulu nimi on "Kingitus" ja see räägib tähtsaimast asjast inimeste elus, mida inimesed tihtipeale unustama kipuvad. Nii jõuluajal, kui ükskõik mil muul ajal ei ole olulised kingitused ja kiirustamine, vaid ikka kõige kallimad inimesed ja nendega koos veedetud aeg.

Loo autorid on Indrek Sarrap ja Silvia Soro. 

Seda ja ka kõiki parimaid jõululugusid saab Birgiti jõulukontsertidel sel aastal kuulata koos Lasteekraani Laulustuudio Lastekooriga, kus Birgit kord ka oma lauljateed alustas. Klaveril saadab neid hea sõber Mihkel Mattiisen. Jõulukontserdid toimuvad 25.detsembril kell 19.00 Tallinna Kaarli kirikus ja 27.12 kell 19.00 Tartu Jaani kirikus. 

Piletiinfo siin.

Kuula ja naudi värsket lugu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles