Kaspar Kiisk: buss võiks sõita tihedamini

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Kiisk Nukitsamehena Vanemuise lastemuusikalis «Nukitsamees».
Kaspar Kiisk Nukitsamehena Vanemuise lastemuusikalis «Nukitsamees». Foto: Georg Rosma

«Mary Poppins», «Kosmonaut Lotte», «Lotte jõulupidu», «Maria Stuarda», «Nukitsamees», loetleb Kaspar Kiisk (11) Vanemuise lavastusi, kus ta on mänginud. Lisaks veel osatäitmised seriaalides «Keskea rõõmud» ja «Naabriplika». Tuleva aasta märtsis esietendub aga Nordea kontserdimajas maailmakuulus muusikal «Billy Elliot», kus Kasparil on taas kandev roll. Viimane on noormehe elu sedavõrd sassi löönud, et kaheks veerandiks tuli Mart Reiniku kool Lilleküla gümnaasiumi vastu vahetada.

See, et 11-aastane poiss vahetab näitlejatöö tõttu kaheks veerandiks kooli, on üsna erakordne. Kuidas see juhtus?

Mu vanaisa helistas emale ja rääkis sellest muusikalist. Ema siis küsis, kas ma tahan proovida. Ikka tahtsin, sest ma hakkan juba vaikselt Vanemuise rollidest välja kasvama. Käisin siis suvel casting’ul. Seal polnud väga palju poisse. Pidin väga kõva häälega rääkima ja ringi jooksma ja laulma.

Seal tehti casting, aga «Nukitsmehe» lavastusse ja seriaalidesse sind kutsuti. Järelikult oled juba piisavalt tuntud ja nõutud?

Ma arvan, et tegelikult ei ole. Kui osaleda seriaalides, siis teatakse mind rohkem. Etendustes on aga kostüüm ja grimm ja mind ei tunta äragi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles