Liiklus aastavahetusel: kuidas tulla Vabaduse väljaku suurpeole?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eestit on ajaloo jooksul vallutatud ja vabastatud palju kordi, kus sõda ja rahu käivad käsikäes - Kiek in de Kök tolleaegse Läänemeremaade võimsaima kaitsetornina ühest küljest ning Vabadussammas teisest küljest".
"Eestit on ajaloo jooksul vallutatud ja vabastatud palju kordi, kus sõda ja rahu käivad käsikäes - Kiek in de Kök tolleaegse Läänemeremaade võimsaima kaitsetornina ühest küljest ning Vabadussammas teisest küljest". Foto: Henry Küla

Vabaduse väljaku suurele aastavahetuspeo huvilistel tasuks meeles hoida, et Pärnu maanteel, Estonia ja Kaarli puiesteel Vabaduse platsi ümbruses, samuti Komandandi teel on liiklus uusaastaööl osaliselt suletud.

Vabaduse väljakul aastavahetuse kontsertprogramm, kus esinevad ansambel Shanon ning Briti legendaarne poistebänd East 17, algab 31. detsembril 2014 kell 22.30 ja lõpeb 1. jaanuaril 2015 kell 1.30.

Liiklejate ohutuse mõttes on liiklus Pärnu maanteel, Estonia ja Kaarli puiesteel Vabaduse platsi ümbruses tavaliiklejatele suletud alates 31.12.14 kella 23.30-st kuni 1.01.2015 kella 00.30-ni. Samuti on liikluseks suletud ka Komandandi tee 31.12.2014 kella 21.30-st kuni 1.01.2015 kella 01.00-ni.

Läbipääs tagatakse ühistranspordile, kuid mitte taksodele, ja operatiivteenistuste sõidukitele. Liiklust reguleerivad OÜ Meeskond Security liiklusereguleerijad. Kogu ürituse toimumise aja viibivad kohapeal ka politsei ja kiirabi. Vabaduse väljakule uut aastat vastu võtma tulnutel palutakse isiklik pürotehnika ja klaastaara koju jätta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles