Laupäeval selguvad parimad Eesti trummis ja bassis

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grind peosarja korraldajad ja djd, 2012.a parima peo tiitli võitjad (vasakult: Joosep Järvesaar, Kaarel Sein ja Mihkel Sillaots)
Grind peosarja korraldajad ja djd, 2012.a parima peo tiitli võitjad (vasakult: Joosep Järvesaar, Kaarel Sein ja Mihkel Sillaots) Foto: Erakogu.

Laupäeval, 24. jaanuail toimub No99 teatris gala-pidu, kus kuulutatakse välja Eesti parimad trummis ja bassis ning auhinnatakse R2DNB 2014 küsitluse võitjaid. Auhinnad jagatakse viies kategoorias: Parim Eesti lugu, Eesti produtsent, Eesti dj, Aasta uustulnuk ja Parim pidu. Reedel, 23. jaanuari Raadio 2 saates Tjuun In avalikustatakse välismaa parimad ning küsitluse teised tulemused.

Juba kaheksandat aastat koostamisel oleva trummi ja bassi edetabeli R2DNB suurejooneline finaal, galapidu, kus õnnitletakse Eesti võitjaid, toimub sel aastal No99 teatri kahes saalis.

Õhtut juhib Koit Raudsepp ning live-etteastetega astuvad ülesse Demie & Janice ning Planeet & Kai. Lisaks mängivad muusikat saatejuhid djd: Raul Saaremets, S.I.N, Qba, To-Sha, L.Eazy, Joosep Järvesaar ja Kaspar Leivo. Visuaalide eest hoolisteb VJ Denis. Samuti astuvad üllatuskülalistena dj-pulti küsitluse võitjad.

Foto: promo

23. jaanuari saates Tjuun In selguvad võitjad teistes R2DNB 2014 küsitluse kategooriates. Saade on Raadio 2 eetris reedel kell 22-00.

Eelmisel aastal valiti Eesti parimaks produtsendiks ja DJks Planeet ning parimaks looks Soundhouse´i «Frozen». Välismaa parimaks looks tunnistati Wilkinsoni «Afterglow».

24.jaanuari R2DNB 2014 galapeo uksed avatakse 23:00.

Pilet enne südaööd 5, hiljem 7 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles