Saab tantsupõrandast me paradiis ehk viis selfit meelelahutusstaaridega

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selfi Jüri Homenjaga tegin viis minutit enne seda, kui staar astus lavale Tartu pubis Õlle Tare.
Selfi Jüri Homenjaga tegin viis minutit enne seda, kui staar astus lavale Tartu pubis Õlle Tare. Foto: Raimu Hanson

Paar nädalat tagasi võtsime koos Jüri Homenjaga üles jutuotsa sellest, kuidas muusikalised meelelahutajad saavad hakkama virtuaalsel ajastul. Et mismoodi seni oma lugusid plaatidelt pakkunud ja kõrtsides kuulajaid tantsitanud staarid on esindatud mitmesugustes internetikohtades.

Tahtsin teada saada ning lugejatele veebiväljaandes ja trükitud lehes ette kanda, kui palju on mõjustanud virtuaalsed muusika leviku kanalid kergema muusika plaatide müüki, mil moel suhtleb staar oma fännidega, kuidas aitavad populaarsuse laineharjal püsimisele kaasa näiteks Youtube, Facebook, Spotify, iTunes, Muusika24.ee.

Selleks küsitlesin mõnda tartlasest tantsumuusikastaari. Jüri Homenjale lisaks vestlesin Üllar Jörbergiga ning Tauri Anniga, kes mullu koos Põlvamaal elava isa Toomas Anniga andis välja plaadi «Me tuhat ja üks ööd». Ja et oleks midagi tantsumuusikute jutule võrdluseks, rääkisin kontserdilugusid tantsumuusikale eelistava Alen Vezikoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles