Laupäeval tantsutab klubis Ulme Berliini produtsent ja DJ Henning Baer

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berliinist pärit Henning Baer  –  regulaarselt oma kodulinna teknomekade külastajaid teeniv DJ ja legendaarse peosarja Grounded Theory asutaja.
Berliinist pärit Henning Baer – regulaarselt oma kodulinna teknomekade külastajaid teeniv DJ ja legendaarse peosarja Grounded Theory asutaja. Foto: Ester Suave

Laupäeval, 7. veebruaril esineb klubis Ulme Berliinist pärit Henning Baer  –  regulaarselt oma kodulinna teknomekade külastajaid teeniv DJ ja legendaarse peosarja Grounded Theory asutaja.

Lisaks sellele, et Grounded Theoryst sai ajapikku booking'u-agentuur, mis vahendab selliseid maailmatasemel nimesid nagu Milton Bradley, Subjected, Moerbeck jpt, ei võtnud kaua, kui 2009. aastast pidusid kureerinud Henning otsustas astuda järgmise sammu produktsiooni suunas. 2011 pani ta nurgakivi plaadifirmale K209, mille alt ilmus ka tema esimene sooloväljalase «Fierce Hundred».

Tihti nii Berghaini, Tresori, Stattbadi kui Suicide Circuse dekkide tagant helisid kütva Henningu stiili iseloomustab robustne tekno, mis tuksub su peas ilmselt järgmise õhtuni. Oodata on ööd täis rütmilist müstikat, higistamist varajaste hommikutundideni ja kauneid inimesi, kes kulgevad, kuni linnud laulma hakkavad. Ulme soundsystem on selle rännaku jaoks perfect. Sina oled perfect. Kõik on perfect.

Üle pika aja astuvad üles hetkel rohkem produtseerimisele keskendunud kohalikud artistid Mihkel Maripuu ja oma uut projekti Exit Safe Mode esitlev Margus Löve. Nende nimede kõrvalt ei puudu ka «vinyl-is-da-best» Denis «Electric Café» Punch ning Artur «MÜRK» Lääts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles