Reedel esineb Sinilinnus kuulus džunglimuusika artist Serial Killaz

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur-Britannia artist Serial Killaz
Suur-Britannia artist Serial Killaz Foto: promo

Sel reedel, 6. veebruaril toimub Sinilinnus džunglimuusika-eri Tjuun In, mida väisab Suur-Britannia artist Serial Killaz. Kodumaistest mängivad muusikat Raul Saaremets, Tarrvi Laamann, Shromik, Qba, To-Sha ja L.Eazy. Visuaalide eest hoolitseb Denis.

Serial Killazi nime taga on kaks DJ/produtsenti Graham Warnock ning Tobie Scopes. Varasemalt artistide Vital Elements (Graham Warnock) ning Tera (Tobie Scopes) nime all tegutsenuna moodustasid nad 2005. aastal koos Serial Killazi ning hakkasid plaate välja andma. Nende muusika on suuresti kujundanud tänapäevase ragga-džunglemuusika skeene.

Serial Killazi loomingut väljastavad lisaks nende enda Serial Killaz Recordings plaadifimale veel Congo Natty ja Playaz.

Foto: Meisi Volt

Tjuun in on Eesti vanim siiani tegutsev trummi ja bassi sariüritus, mis novembris tähistas oma viieteistkümnendat sünnipäeva peoga Sinilinnus. Tjuun In on ka reedeõhtune (kell 22-00) saade Raadio 2hes. Nii saadet kui pidusid on väisanud mitmed artistid nii meilt kui mujalt. R2DNB 2014 auhinnagalal pärjati Tjuun In parima kodumaise peo tiitliga.

6. veebruari Tjuun In peol esinevad kahes saalis: Serial Killaz (UK), Raul Saaremets, Tarrvi Laamann, Shromik ning residendid Qba, To-Sha ja L.Eazy. Visuaalide est hoolitseb Denis.

Uksed avatakse kell 23.00

Pilet enne südaööd 6 euri, hiljem 8.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles