Pikima traditsiooniga ja noorima energiaga muusikafestival Tudengijazz toimub sel aastal üle Eesti

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week 2014 Lennusadamas: Oksana Tandit. Laura Remmel
Tallinn Fashion Week 2014 Lennusadamas: Oksana Tandit. Laura Remmel Foto: Tiit Mõtus

Tudengijazzi 2015 toimub 4.-7. märtsil Viljandis, Pärnus, Tartus ja Tallinnas tuues kokku noored jazzmuusikud erinevatest Eesti linnadest ja ka välismaalt. Programm avalikustatakse 20. veebruaril.

Tudengijazz on aastast 1982 toimuv rahvusvaheline tudengite jazzifestival. Festivali eesmärkide seas on toetada Eesti ja välismaa muusikute ühisprojekte, tutvustada noortele jazzi ja neid kaasata jazzmuusika viljelemisse. Oma publikule pakub Tudengijazz kindlasti värskeid elamusi ja uudset heliloomingut noortelt muusikatalentide sulest.

Läbi aastate on Tudengijazzil üles astunud pea kõik praeguseks tegevad tippjazzmuusikud ning paljud noored kuulsust koguvad ansamblid. Tuule on tiibadesse saanud näiteks Jaak Sooäär, Tanel Ruben, Oleg Pissarenko, Villu Veski, Kadri Voorand, Raul Sööt, Raivo Tafenau, Virgo Sillamaa, Siim Aimla, Sofia Rubina, Joel Remmel, Laura Remmel, Abraham’s Café, JazzIn Sisters.

Vaata lähemalt kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles