Snoop Dogg annab koostöös Pharrell Williamsiga välja uue albumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelelahutuse suurkuju ja ärimees Snoop Dogg
Meelelahutuse suurkuju ja ärimees Snoop Dogg Foto: promo

Meelelahutuse suurkuju ja ärimees Snoop Dogg annab sel kevadel Columbia Recordsi alt välja uue albumi «BUSH», mille peaprodutsendiks on geniaalne ja mitmete Grammy auhindadega pärjatud Pharrell Williams.

Snoop Dogg avaldas lõigu oma tulevasest muusikavideost loole «Peaches N Cream».

Teaser ilmus kõikides Snoop`i sotsiaalmeedia kanalites ja lisaks ka hiljuti avaldatud siin.

Vanad head sõbrad Snoop Dogg ja Pharrell Williams on edukalt koostööd teinud juba üle kümne aasta. Nüüd tegi ajalooline duo kokkuleppe, et taastavad selle vibe`i, mis tänapäeva muusikas puudu on, luues muusikat, mis on pühendatud «paremale olevikule ja ideaalsele tulevikule».

Snoop Dogg`i sõnul annab «BUSH» edasi retro-futuristlikku funki, millele on lisatud hea-tuju miks R&B ja popiga, luues midagi erilist, mida keegi ei ole varem teinud. Hiljutises intervjuus ütles Pharrell Williams, et Snoop`i album on parem kui tema oma.

Snoop Dogg on müünud üle 35 miljoni albumi, olles ülemaailmselt kuulus kui viimase kahe dekaadi tuntuim ja autoriteetseim artist muusikamaailmas. Snoop Dogg on tuntud ärimees ja filantroop ning on oma edu näidanud lisaks muusikale ka filmides, TV-s, moemaailmas, brändide ja tehnoloogiaga töötades ja oma heategevusprojektis Snoop Youth Football League.

Snoop`i koostöö sõbra ja kaasinnovaatori Pharrell Williamsiga albumi «BUSH» juures on tema järjekordne panus muusikamaailma, kui teerajaja ja trendilooja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles