Elephants From Neptune annab märtsis välja video loole «Flowers» ning esitleb vinüülplaati!

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, otsesaade. Elephants From Neptune
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, otsesaade. Elephants From Neptune Foto: Erlend Štaub

Elephants From Neptune’i teine stuudioalbum „Pressure & Pleasure“ ilmus 13. oktoobril 2014 ning on saanud fännide ja kriitikute sooja vastuvõtu osaliseks. Nüüd jõuab elevantide värskeim muusika ka vinüülplaadile ning seda tähistatakse kontsertidega 5. märtsil Genialistide klubis, Tartus ja 7. märtsil klubis Sinilind, Tallinnas.

Jaanuaris Eesti Muusikaauhindade jagamisel Aasta Rockalbumi tiitli võitnud „Pressure & Pleasure“ on nüüd saadaval ka vinüülplaadina. „See on meie ammune unistus. Vanakooli meestena on meie jaoks just vinüülplaat see, mis omab kõige suuremat väärtust – seda ei saa kuidagi võrrelda mp3-e või isegi CD- plaadiga,“ sõnab basskitarrist Rain Joona.

„Märtsi alguses toimuvatel kontsertidel ongi esimene võimalus uut vinüüli meie käest saada. Kontserdikavasse on planeeritud ka mõned üllatused,“ lisab trummar Jon Mikiver.

Peale vinüülplaadi saab märtsis valmis ka uus muusikavideo loole „Flowers“. Video režissööriks on Martin Randalu ja see on filmitud bändi detsembrikuisel kontserdil uues lokaalis Kivi Paber Käärid.

„Üritasime saada videosse meie live-energia ja publikumelu. Martin pakkus välja, et video võiks olla must-valge ning meile see mõte meeldis. Tundus, et vinüülplaat ja must-valge video sobivad väga hästi kokku,“ kommenteerib Mikiver.

Tartu kontserdi erikülaliseks on äsja edukalt Euroopa suurimal uue muusika festivalil Eurosonic käinud indie-pop-rocki bänd Frankie Animal. Tallinna kontserdil astub lisaks elevantidele lavale Noortebänd 2015 konkursilt tuule tiibadesse saanud Rakvere funk-rokk bänd Tuli.

Oma värskeimat kauamängivat on Elephants From Neptune esitlenud praeguseks juba viies erinevas riigis ning plaan on oma muusika tutvustamist jätkata veel mitmel maal. Eelmisel aastal oli „Pressure & Pleasure“ kuulatuim kodumaine album maailma ühes suurimas muusika voogedastusteenuses Deezer.

Uut vinüüli on võimalik ette tellida juba tänasest Elephants From Neptune ametlikust veebipoest www.311.ee keskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles