Metsatöll tähistab sel laupäeval Rock Cafes 16. sünnipäeva

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval tähistab Rock Cafes oma 16. sünnipäeva Eesti tuntuim folk metal bänd Metsatöll. Nende värskeim album «Karjajuht» võitis jaanuaris toimunud 2014. aasta Eesti Muusikaauhindade jagamisel Aasta Metalalbumi auhinna. Piletid sünnipäevakontserdile on saadaval Piletilevis.

Sel laupäeval, 21. veebruaril, astub Rock Cafes lavale Eesti vägevaim folk metal bänd Metsatöll. Bänd on aktiivselt tegutsenud juba  16 aastat ning andnud suurel hulgal kontserte nii siin- kui sealpool piiri.

Eelmise aasta teises pooles tutvustati uut albumit 29 kontserdiga USA-s.

«Oma 16. sünnipäevaprallel teeme seekord täispika läbilõike oma kuue albumi paremikust ja esitame kindlasti kõik lood mille puhul teame, et inimesed neid ootavad,» lisab Atso. «See saab olema meie aasta avapauk - naaseme meie jaoks üsna pikalt - kaks kuud kestnud - puhkepausilt. Visuaalse poole lihvisime viimasel Põhja-Ameerika tuuril peensusteni paika, seega usun, et tuleb perfektne kontsert ja tulemöll.  Külalisteks on seekord väga omapärase helikõlaga AVRA Soomest ja alati peo käima tõmbav KURJAM, kes tutvustamist ei vaja.»

Metsatöllu 16. sünnipäevapidu toimub 21. veebruaril Rock Cafes, külalisesinejatena astuvad lavale KURJAM ja AVRA (FIN). Uksed avatakse kell 21.00 ning piletid hinnaga 10 eurot on veel saadaval Piletilevi müügipunktides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles