Mõnus kuulamine! Metsakutsu avaldas uue loo «Kristallid», kus teeb kaasa Anneliis Kits

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsakutsu ehk Rainer Olbri
Metsakutsu ehk Rainer Olbri Foto: Felix Laasme

Metsakutsu avaldas oma uue loo «Kristallid», kus teeb kaasa laulja Anneliis Kits, kes on tuntud bändist State Of Zoe. Loo muusika autor on Kenneth Rüütli.

«Kristallid» on Metsakutsu esimene uus lugu peale poole aasta pikkust pausi. «Ma ei taha öelda, et ma olen tagasi, sest see tähendaks, et ma olin kuskil ära, aga ma olen tagasi!» ütleb Metsakutsu ise.

«Me kõik käime üksi autoga sõitmas, üksi õues jalutamas, rattaga kruiisimas, üksi mere ääres passimas. Mina läksin vihmaga õue jalutama ja leidsin sealt selle loo,» kommenteerib Metsakutsu loo sisu. «Vihmasajus jalutamine on puhastav ja paneb asjad perspektiivi. Korrastab seda faili majandust, mis meisse igapäevaselt salvestub. Minge jalutama!»

Metsakutsu esitleb oma uut lugu juba reedel, 20 märtsil Viljandis klubis Cheers ning astub üles Tallinn Music Week «HipHop Showcase» raames klubis Sinilind. Tallinn Music Week toimub 25-29 märts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles