Kiri Autorile

, muusikasõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Natalie Prass

Natalie Prass

Spacebomb Records

Hinne: 5

Tere, Natalie. Te ei tunne mind, aga mulle tundub, et viimastel nädalatel olen mina saanud Teiega lähedalt tuttavaks. Kuulates Teie suurepärast debüütalbumit, olen korduvalt pidanud tundma valu, millest Te nii avatult ja intiimselt laulate. Ma mõistan, et see kõik juhtus juba aastal 2012, mil Te selle muusika kirjutasite ja lindistasite, ning ma arvan, et see on kuritegu muusika vastu, et maailm on pidanud selle avaldamist ootama kolm aastat.

Õnneks ei ole see muusika aegunud – Teil on õnnestunud segada folk, r’n’b, džäss, estraad ja filmimuusika sellisel moel, et isegi 21. sajandil seda kuulates kõlab see täiesti värskelt, isegi kui kõlapildilt meenutab pigem eelmise sajandi keskpaika ja kohati isegi veel varasemat aega. See, kuidas Te suudate laulda suurest valust, jäädes kahe jalaga maa peale ja muutes justkui muinasjutust pärit maailma kohaks, kus ka printsid ja printsessid lähevad lõpuks lahku ja saavad haiget, on lihtsalt geniaalne. Kui tavaliselt oleks need teemad rusuvad, siis Teie viis seda kirjeldada on helge ja näitab Teid selle kaudu väga tugeva autori ning isiksusena. See muusika tekitab tunde, et ma tahan seda üha uuesti kuulata, sest kõik need filmilikud orkestratsioonid on lihtsalt ajatud ja võimsad ja puhastavad hinge argipäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles