Siim Kallas juhatab taas mälumängu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kallas eemaldas eile Gustav Adolfi gümnaasiumis katte Hardi Tiiduse mälestustahvlilt. Tiiduse tütar kinkis koolile, kus õppis tema isa, väärtusliku raamatukogu.
Siim Kallas eemaldas eile Gustav Adolfi gümnaasiumis katte Hardi Tiiduse mälestustahvlilt. Tiiduse tütar kinkis koolile, kus õppis tema isa, väärtusliku raamatukogu. Foto: Jaanus Lensment

Homme saab Postimehe veebilehel otsepildis jälgida haruldast sündmust: legendaarne «Mnemoturniiri» juht Siim Kallas haarab taas mälumängu ohjad enda kätte.

Tallinnas Gustav Adolfi gümnaasiumis toimub Hardi Tiiduse mälestusmälumäng Uus Hõbe. Võistlevad gümnaasiumiõpilased üle Eesti, parimad võistkonnad sõidavad Rooma, Rootsi või Soome. Žürii liikmed ja mängujuhid on Siim Kallas, Ivo Linna ja Vootele Hansen.

«Hardi Tiiduse auks, kes kunagi ka õppis Gustav Adolfi gümnaasiumis, korraldame esimest korda suure gümnaasiumidevahelise mälumängu,» ütles Hendrik Agur, Gustav Adolfi gümnaasiumi direktor ja üleriigilise Hardi Tiiduse nimelise mälumängu «Uus Hõbe» peakorraldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles