Murule tšillima! Tartu Indiefest kutsub reisile isepäisuse rööbastel

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaade «Laula mu laulu» osalejad: Chalice ehk Jarek Kasar
Telesaade «Laula mu laulu» osalejad: Chalice ehk Jarek Kasar Foto: Tiit Mõtus

21.-23. mail toimub Tartu Indiefest, mis kahel laval toob publikuni muusikud Eestist, Austriast, Rootsist ja Inglismaalt.

Festivali kolmel päeval saab kaasa elada demokonkursi parimatele paladele Kalevi tänava pargis, kuulata Genklubis Briti elektroonikasensatsiooni Billy Lloyd'i ja piiluda Ans.Anduri uue plaadikarbi sisse. Samuti kutsume kõiki Kalevi tänava pargi murule nautima esimesi päiksekiiri koos Jarek Kasari ehk Chalice'i (EST), Zebra Islandi (EST), Junk Rioti (EST), Gin Ga (AUT) ja Hey Elbow'ga (SWE).

Foto: Viktor Burkivski

Murul peesitamist soodustavad Comedy Estonia stand-up'id ning maitsta saab head ja paremat!

Festivali passid alghinnaga 10 eurot ja pealava piletid on saadaval Piletilevis. Üksikpiletid Genialistide klubi kontsertidele on müügil kohapeal.

Mais toimuv Tartu Indiefest on kolmandat korda toimuv alternatiivkultuuri festival, mis pakub publikule nii tuntumaid kui ka vähem kuulsaid artiste nii Eestist kui ka mujalt. Vinged elamused toob publikuni Tartu linn, Eesti Kultuurkapital, Rootsi suursaatkond, hasartmängumaksu nõukogu, Saku õlletehas, Balbiino ja Apollo.

Vaata lisa kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles