Muusika pooltühjadele staadionitele

, muusikasõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twin Shadow- Eclipse
Twin Shadow- Eclipse Foto: Kuvatõmmis

Twin Shadow

Eclipse

Warner Bros.

Hinne 3

Twin Shadow on ühemeheprojekt, mille eeldatavaks sihiks peaks olema see, et George Lewis Jr. on superstaar. Tema eelmised kaks albumit näitasid, et suund on õige ja potentsiaali on. Nii kunstiliselt kui kommertslikult ennustas eelmine plaat «Confess», et võib-olla kolmas kauamängiv ongi see suur hüpe, mille poole ta on püüelnud.

«Eclipse», mis on kirjutatud ja kujundatud kui suurtele lavadele sobiv muusika, ei küündi kahjuks oma eelkäija seatud tasemeni, sest samal ajal kui pea kõik laulud tekitavad oma hümnilikkusega tunde, et tahaks kaasa laulda, jääb üldine kõla liiga vanamoodsaks ja ei paku ahhaa-hetke, millega eelmine album tihti üllatas. Kitarr on taustast peaaegu täielikult kadunud ja asendatud rohkete kunstlike kõladega. Kokku kõlab see natuke liiga kaheksakümnendate staadionipopi moodi, et tänapäeval kõlada huvitava ja haaravana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles